• +31 (0)653549775
 • Vandaag: 08:00 - 20:00
  • Maandag: 08:00 - 20:00
  • Dinsdag: 08:00 - 20:00
  • Woensdag: 08:00 - 20:00
  • Donderdag: 08:00 - 20:00
  • Vrijdag: 08:00 - 20:00
  • Zaterdag: 08:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten
 • Regio Zeeland, Noord-Brabant
latex-muurverf-spuiten-stucwerk.jpg
latex-muurverf-spuiten-sierpleister.jpg
latex-muurverf-spuiten-eindresultaat.jpg
latex-muurverf-spuiten-slide04.jpg
latex-muurverf-spuiten-slide03.jpg

Stukadoor voor stucwerk & sierpleister

Al sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in alle vormen pleister.
Van nieuwbouw tot renovatie. Van wanden tot plafonds.

Bij ons kunt u terecht voor o.a. stucwerk, plakwerk en pleisterwerk vanaf €9,- per m2.
Onze prijzen zijn inclusief pleister en materiaalkosten.

Waarom stucwerk?

Pleisterwerk geeft sfeer aan uw woning en zorgt voor een schoon en stevige uitstraling. Dit kan bijdragen aan het woongenot van uw huis. Bovendien zorgen goed gestucte muren voor een betere thermische isolatie en werkt het brandvertragend. Het maakt uw woning dus ook veiliger. Behalve dat, goede pleister kan de waarde van uw huis verhogen!

Mogelijkheden

Voor pleisterwerk kunt u uit een tal van afwerkingsmogelijkheden kiezen. Voor ieders smaak is er wel een mogelijkheid. Wij kunnen u hierin adviseren en staan u graag te woord. Zoekt u sierpleister voor nieuwbouw? Kies dan voor glad pleisterwerk. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in glad pleisterwerk, plakwerk en spachtelputz.

Kosten stukadoor

U bent op zoek naar een stukadoor en nu wilt u natuurlijk weten wat het precies gaat kosten. Onze prijzen beginnen vanaf €9,- per m2 inclusief pleister, arbeidskosten en overig materiaalkosten. Een exacte prijsindicatie kunnen wij enkel op locatie geven. Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs.

Voorbeelden sierpleister

Bekijk hieronder enkele impressies van stucwerk

Stukadoor voor voordelig sierpleister vanaf 9 euro per vierkante meter

Vanaf prijzen voor pleisterwerk zijn afhankelijk van de soort ondergrond en gewenste afwerking. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw situatie precies te beoordelen. Zo kunnen wij direct alle mogelijkheden met u bespreken en een gerichte prijsindicatie bieden.

Bel direct voor uw afspraak

06 5354 9775

Prijzen zijn altijd inclusief:

 • Hoogwaardige pleister
 • Materialen
 • Verwijderen en afvoeren van eigen afval

Totaalpakket Stuc & Spuitwerk

Bent u van plan uw wanden of plafonds te voorzien van latex verf?
Kies dan voor Latex Muurverf Spuiten!

Wij merken dat het voor klanten prettig werkt om met één partij in zee te gaan.
De combinatie stuc en spuitwerk biedt u dit voordeel.

Waarom latex spuiten?

Latex muurverf spuiten gaat sneller en is efficiënter dan traditioneel verven. Het voorkomt ook banen die door verfrollers worden veroorzaakt. Het spuiten van latex gebeurt met een airless verfspuit waardoor het gelijkmatig op wanden en plafonds wordt aangebracht. Zo ontstaat er een mooie egale verflaag wat een prachtig resultaat levert.

Het is goedkoper

Door latex aan te brengen met een airless verspuit bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Airless spuiten is efficiënter dan andere traditionele manieren van schilderen. Wij kunnen meer vierkante meters aanbrengen in minder tijd vergeleken met normaal verven. Zeker een voordeel voor gezinnen met tweeverdieners die weinig eigen tijd hebben.

Kleuren keus

Een geheel wit geschilderde woning is niet voor iedereen. Veel mensen willen graag wat kleur in hun leven en hun huis. Bij ons is het daarom mogelijk om iedere ruimte van uw woning te voorzien van meerdere kleuren. Na het spuiten van de plafonds en deze voorzichtig af te plakken is het mogelijk om de wanden te verven in elk gekozen RAL kleur.

Nieuwbouw

U heeft een nieuwbouwwoning en wilt snel het gevoel hebben dat u thuis bent.
Maar zijn er nadelen en heeft het stucen van een nieuwe woning wel zin?

JA! Onze specialisten adviseren u graag!

De verhalen

Meeste mensen kennen de verhalen over het stucen van nieuwbouw. Deze gaan vaak over scheuren in het pleister. Een nieuwbouwwoning heeft tijd nodig om zijn rust te vinden op zijn fundering. Hierdoor kan een woning verzakken. Vaak is het verzakken maar een paar millimeter, maar dat is al genoeg om scheuren te veroorzaken.

Vocht in nieuwbouw

Vocht in een nieuwbouwwoning kan ook voor problemen zorgen. Tijdens de bouw zijn er een groot deel van de tijd geen ramen aanwezig. Bij regenval wordt het beton hieraan blootgesteld en wordt het water opgezogen. Na oplevering gaat men te hoog stoken en droogt een woning te snel waardoor betonnen elementen gaan uitzetten wat kan leiden tot scheuren.

Nieuwbouw stucen

Met behulp van moderne technieken kan je probleemloos stucen in een nieuwbouwwoning. Tegenwoordig zijn de materialen veel flexibeler dan vroeger en komen scheuren nog nauwelijks voor. Wel adviseren wij altijd een gladde afwerking voor een nieuwe woning. Eventuele scheurtjes die toch ontstaan kunnen dan zeer eenvoudig worden gerepareerd.